HorecaRecensies

’t Hert

19/05/2024, 12.35 uur
Aangekomen en gaan zitten op terras. De dienster kwam vriendelijk ons verwelkomen en nam onze drank op. We namen Cola Zero en Sprite. Ze kwam terug bij ons met de drank en vroeg ons of wij ook iets te eten wilden. Roman vroeg een dubbele crocque monsieur met portie ketchup en ik vroeg een dubbele crocque madam.

Na 12 minuten kwam het eraan.
Roman had de dubbele crocque Monsieur met portie ketchup. Dit waren 4 sneden met lekkere kaas en ham er tussen. En een lekker slaatje met iets te veel vinaigrette, maar alles was vers. Wel was de portie ketchup vergeten, maar die kwam achterna. Dit vonden we niet zo goed, een klein kuipje met Heinz tomatenketchup, voor 4 sneden is 1 kuipje echt wel te weinig en dan vragen ze er nog € 0,50 voor.

Hans had de dubbele crocque madam gevraagt, ook dit was het zelfde als de Monsieur alleen 2 spiegeleieren er boven op die al gekruid waren met peper en zout. Dit is dan weer slecht want als je een patiënt bent die geen zout mag eten of allergisch bent tegen peper dan moet je alles al terug sturen, daarom bekruid dit niet en plaats liever potje zout en peper op tafel of zoals dat kuipje van Heinz van die kleine papieren zakjes. Het spiegelei was 30 seconden te kort gebakken waardoor het eigeel net nog rauw smaakte in plaats van gebakken.

Maar voor € 40,10 konden we niet sukkelen. Moeten wel zeggen, hou je niet vast aan de prijslijst online op hun website, deze is niet meer dezelfde als in het menuboek. Of ze moeten op zondag en feestdagen andere menuboeken leggen. Dat gebeurt soms ook wel is.

’t Hert
Grote Markt 7, 3800 Sint-Truiden
www.taverne-thert.be

Hans Van Dyck

Hans is geboren op 27 november 1984 in Lommel (België). Hij werkt bij Colruyt als bediende verkoper en heeft een bijberoep genaamd HVD Mediaworks waar hij ook uitgever is voor het magazine De Spirituele Wereld. Hans is ook een spiritueel mentor.  Mocht Hans niet aan het werk zijn dan gaat hij graag zwemmen, naar de Efteling, een musical of rondrijden met Roman en Ons Delfin.

Gerelateerde artikels

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button