HorecaRecensies

Café ’t Swaentje

Rustig cafeetje met vele soorten bier. Ook een kleine kaart. Wij opteerden voor de luxe tosti met ham/kaas, luxe tosti met brie/walnoten/honing en de dagsoep aspergesoep met brood. Aspergesoep proefde super lekker, goed afgekruid en nog beetgare stukjes asperge erin. De tosti’s hadden beide een slaatje met een super lekkere dressing, de sla en tomaat goed gekuist. De tosti met brie/walnoten/honing was super lekker, misschien beetje peper en zout extra erop doen om de smaak te pimpen. Het was allemaal lekker en goed zoals het moet, vrij jeugdige bediening die vriendelijk waren.

Café ’t Swaentje
Stationsstraat 1, 6001 CJ Weert (Nederland)
info@swaentjeweert.nl

Hans Van Dyck

Hans is geboren op 27 november 1984 in Lommel (België). Hij werkt bij Colruyt als bediende verkoper en heeft een bijberoep genaamd HVD Mediaworks waar hij ook uitgever is voor het magazine De Spirituele Wereld. Hans is ook een spiritueel mentor.  Mocht Hans niet aan het werk zijn dan gaat hij graag zwemmen, naar de Efteling, een musical of rondrijden met Roman en Ons Delfin.

Gerelateerde artikels

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook
Close
Back to top button