MuseumRecensies

Kasteeltuinen Arcen

Dit domein heeft een 17e-eeuws kasteel met prachtige kamers die je allen kan bezoeken.

Bij de vele sierlijke tuinen met 15 themazones en waterpartijen is er ook een mini-adventure golfbaan. Deze golfbaan is erg avontuurlijk tussen de rotsblokken en vele watervallen.

Wij hebben zeker 10 km gewandelt en meer dan 4 uur rondgehangen en we hebben nog niet alles gezien, dus zeker herhalingsvatbaar. Wil er nog bij zeggen dat het toegankelijk is met rolstoelen en de paden die je niet kan rijden is er een kleine omweg met evenals prachtig aangelegde tuinen.

Kasteeltuinen Arcen
Lingsforterweg 26, 5944 BE Arcen
www.kasteeltuinen.nl

Hans Van Dyck

Hans is geboren op 27 november 1984 in Lommel (België). Hij werkt bij Colruyt als bediende verkoper en heeft een bijberoep genaamd HVD Mediaworks waar hij ook uitgever is voor het magazine De Spirituele Wereld. Hans is ook een spiritueel mentor.  Mocht Hans niet aan het werk zijn dan gaat hij graag zwemmen, naar de Efteling, een musical of rondrijden met Roman en Ons Delfin.

Gerelateerde artikels

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button