HorecaRecensies

Brasserie De Thuishaven (Lage Zwaluwe, Nederland)

We kwamen op zaterdag 10 mei 2025 aan rond 13 uur op het terras en vroegen of de parasol open kon. Dit kwamen ze meteen doen, we kregen ook de drankkaart en de snackkaart. De eigenares vroeg of we ook een hondenkom met water wilden.

Even later kwam de vriendelijke eigenares te voorschijn om alles op te schrijven. Wij kozen voor Ice Tea, Cola Zero en Gele Limonade.

Ook bestelden we ons eten:
– Croque monsieur, deze was extreem krokant en droog.
– Croque madame, deze was extreem krokant en droog.
– Croque Portobello met geitenkaas, de portobello proefde ik niet en de geitenkaas zeer licht.
– Broodje Bal, viel mee maar te droog.

We vroegen ketchup en mayonaise erbij maar het bleef wat droog. Het verse frisse slaatje dat op de menukaart staat was 1 kerstomaat in twee, twee schijfjes komkommer, 3 blaadjes sla en 2 druppels vinaigrette.

Voor een snelle hap kan je er heen gaan, maar voor ons toch niet meer.

Brasserie De Thuishaven
Kwistgeldweg 3, 4926 DA Lage Zwaluwe, +31168321096
www.brasseriedethuishaven.nl

Hans Van Dyck

Hans is geboren op 27 november 1984 in Lommel (België). Hij werkt bij Colruyt als bediende verkoper en heeft een bijberoep genaamd HVD Mediaworks waar hij ook uitgever is voor het magazine De Spirituele Wereld. Hans is ook een spiritueel mentor.  Mocht Hans niet aan het werk zijn dan gaat hij graag zwemmen, naar de Efteling, een musical of rondrijden met Roman en Ons Delfin.

Gerelateerde artikels

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button