Laatste nieuws

Eerste Kennismaking

Op donderdag 29 juli 2022 zijn we rond 14:00 uur naar Vanomobil in Hoogstraten nog maar eens gereden. Na talrijke dealers in Vlaanderen te zijn geweest sommige zelfs een keer of 3 à 4 nu ook voor de tweede keer naar hier in Hoogstraten.

We wandelden even rond en gingen plaatsnemen in de Bürstner Delfin T690G Toscany 2021, Citroën Jumper BlueHDI 140 pk. We kregen van Frank (de eigenaar) te horen dat er van dit model nog 3 zijn bij Vanomobil in de toonzaal telkens in een ander filiaal.

Eerst gingen we op bed liggen, dan in de douche staan en toen ging ik zitten op de zetelbank en ik zei tegen Roman ‘Schat, deze is het, ik ben verkocht’. Roman ging met zijn ouders op zaterdag 31 juli 2022 kijken en ze zeiden ook van, die is goed. Zondag mail gestuurd, en dinsdag 3 juli waren we terug voor de handtekeningen.

Hans Van Dyck

Hans is geboren op 27 november 1984 in Lommel (België). Hij werkt bij Colruyt als bediende verkoper en heeft een bijberoep genaamd HVD Mediaworks waar hij ook uitgever is voor het magazine De Spirituele Wereld. Hans is ook een spiritueel mentor.  Mocht Hans niet aan het werk zijn dan gaat hij graag zwemmen, naar de Efteling, een musical of rondrijden met Roman en Ons Delfin.

Gerelateerde artikels

Back to top button