Laatste nieuws

Zalig Paasweekend!

Dit weekend zijn van van vrijdag 7 tot dinsdag 11 april weg. Toeval of niet maar dit is het paasweekend 🐰🐇. Wij gaan er zeker van genieten, nu hopelijk met meer zon ☀️ .

We zetten onze stappen naar Nederland, een recente camperplaats. We gaan hier zelfs enkele mensen ontmoeten zoals Peggy Smits en Cees De Ridder van Casa Cabellero en van Camperclub Skeller ontmoeten we Frans Houwer en Tanja Van Bunder.

Leuk, Leuk.
Op paasmaandag eten we dan weer lekker een paasontbijtje.

Nu open op droog weer en ☀️ .

Roman Pauwels

Roman is geboren op 31 augustus 1975 te Borgerhout (België), hij heeft een wedergeboorte gehad op 7 oktober 2021 met de komst van Ons Delfin. Roman werkt bij Dive Technics BV, een groothandel actief in de onderwatersport. Hobby’s zijn muziek maken, koken, moestuin, redactie werk voor het magazine De Spirituele Wereld.

Gerelateerde artikels

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook
Close
Back to top button