Laatste nieuws

Hansje is ziek

Hoi allemaal,

Hier Roman om te vragen voor beterschapwensen voor ons Hansje. Het doet pijn om hem te zien ondergaan.

Normaal waren we dit weekend al weg, maar door Hans zijn gezondheid lukt het nog niet. Eergisteren cortisone spuit gehad, momenteel al 15 keer kinesiterapie en wachten nog op 22x kinesiterapie. Hans heeft een onstoken pees met een ontwricht schouderblad en zijn nek zit ook vast.

Ondertussen is hij al van begin januari thuis en moet hij ook thuis blijven tot midden april. Wij hopen op een goede genezing. Daarom graag jullie beste beterschapswensen, zodat wij rap weer op de baan kunnen met Ons Delfin.

Groetjes,

Roman

Roman Pauwels

Roman is geboren op 31 augustus 1975 te Borgerhout (België), hij heeft een wedergeboorte gehad op 7 oktober 2021 met de komst van Ons Delfin. Roman werkt bij Dive Technics BV, een groothandel actief in de onderwatersport. Hobby’s zijn muziek maken, koken, moestuin, redactie werk voor het magazine De Spirituele Wereld.

Gerelateerde artikels

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button