CamperplaatsenRecensies

Camperplaats Het Oude Bossche Veld (Oudenbosch, Nederland)

AankomstDonderdag 11 november 2021, 13:30 uur
VertrekZaterdag 13 november 2021 om 10:00 uur

Het is donderdag 11 november 2021, in België is het Wapenstilstand, dus wij gaan naar onze buren in Nederland. Maar 50 minuten binnendoor rijden en we zijn in Oudenbosch. Hier gaan we naar onze allereerste camperplaats met name Het Oude Bossche Veld.

We hadden van te voren gereserveerd en kregen een mail met de boodschap dat we mochten parkeren waar de pion staat of als we een andere plaats wilden mochten we deze ook nemen. We waren aan het parkeren en de meneer kwam al meteen buiten kijken om ons te verwelkomen en ons wegwijs te maken.

Camperplaats is voorzien van loosplaats grijs water, proper drinkwater, chemisch toilet, een plaatsje met heel veel routes voor de fiets en te voet, ook info over de regio en hier is ook het sanitair blok. Weet dat er 1 douche en 1 toilet is dat bereikbaar is door een opstapje, deze is wel een beetje afgeleefd, maar het werkt perfect voor wat nodig is. Voor de rest de camperplaats ideaal voor het plaatje Oudenbosch te bezoeken. Als de wind slecht staat hoor je in de verte een trein voorbij razen maar dit is niet storend, er is geen afwasplaats aanwezig. De wifi is uitstekend!

Wij betaalden € 30,00 voor 2 dagen en geven 3 sterren aan deze camperplaats.

Donderdag hebben we ons gewoon gesetteld en vrijdag zijn we dan Oudenbosch met de fiets in gereden op een 5 minuten van het centrum. De Basiliek H.H. Agatha en Barbara Oudenbosch, kapel en begraafplaats van Saint Louis, de haven, … veel om te zien en allemaal prachtig. Namiddag even naar Hoeven gegaan om de Sint-Jan de Doperkerk te bezoeken en om naar de AH te gaan.

Onze waardering


3/5

Contactgegevens

NaamCamperplaats Het Oude Bossche VeldAdresMoerdijksestraat 1
4731 TH Oudenbosch
GPS51.595578385030024, 4.54083838702854Telefoon+31 (0) 6 42332571
Websitewww.hetoudebosscheveld.nlMailinfo@hetoudebosscheveld.nl

Is aangesloten bij

Camperplaatsen Bij Ons

Voorzieningen

Stroom6 AmpLozen Chemisch ToiletJa
Proper WaterJaLozen afvalwaterJa
Openbare ToilettenJaOpenbare DouchesJa
Wasmachine, DroogkastJaAfwasplaatsNee
AfvalverwerkingJaWifiJa

Algemeen

Maximale plaatsen15Maximale lengte10 meter
Ondergrond– Kiezelstenen
– Gras
VerlichtingAan gebouw alleen
Romantiek– Oude weegschaal
– Verkoopkraampje
SatellietontvangstJa

Geschikt voor …

12345
Koppels
Vriendengroepen
Families met kinderen
Vaste bewoners
Gasten met tenten
Gasten met honden
Doorreizigers (faciliteiten)

Onze punten

12345
Algemene waardering
Vriendelijkheid
Prijs-kwaliteitverhouding
Rust
Opgeruimdheid
Sanitaire voorzieningenSterk verouderd
Hygiëne van sanitaire voorzieningenspinnenwebben, hooiwagens
Locatie10 min. van centrum met fiets
Grasveld & infrastructuur
Recreatie– Gemeenschappelijke ruimte met informatie: wandelingen/fietsen/boeken/tijdschriften/… (gezellige ruimte)
– Stenen BBQ
– Speeltuig voor kinderen
Winkels en voedselvoorzieningen

Sfeerbeelden

Via
Camperplaatsen Bij ONS
Bron
Website van Het Oude Bossche VeldWebsite van Campercontact

Roman Pauwels

Roman is geboren op 31 augustus 1975 te Borgerhout (België), hij heeft een wedergeboorte gehad op 7 oktober 2021 met de komst van Ons Delfin. Roman werkt bij Dive Technics BV, een groothandel actief in de onderwatersport. Hobby’s zijn muziek maken, koken, moestuin, redactie werk voor het magazine De Spirituele Wereld.

Gerelateerde artikels

Bekijk ook
Close
Back to top button