2022Onze Reistrips

Vlog 010: Villa Delfin, Petekind Liene 8 jaar, Tapijten?

Ons Delfin raakt stillaan klaar en Hans wou dolgraag weg rijden het kriebelde om na 10 dagen stil te In december zijn we voor de eerste maal naar de stalling gereden wij noemen deze Villa Delfin. Daar heeft ze haar winterslaap gehouden.

Op 11 februari 2022 zijn we ze terug gaan halen om tapijt er in te leggen maar ook om naar mijn petekind Liene haar verjaardagsfeestje te gaan want ze is 8 jaar geworden en wou dolgraag Ons Delfin zien en ook op YouTube komen.

Onze reis

 • Boechout (België)
  • Villa Delfin
 • Broechem (België)
  • Thuis
 • Balen-Wezel (België)
  • Zus Hans
 • Broechem (België)
  • Thuis

YouTube

Roman Pauwels

Roman is geboren op 31 augustus 1975 te Borgerhout (België), hij heeft een wedergeboorte gehad op 7 oktober 2021 met de komst van Ons Delfin. Roman werkt bij Dive Technics BV, een groothandel actief in de onderwatersport. Hobby’s zijn muziek maken, koken, moestuin, redactie werk voor het magazine De Spirituele Wereld.

Gerelateerde artikels

Back to top button