ProductenRecensies

Sequence

Roman heeft Hans een cadeau gedaan voor onderweg in de camper. Het spelletje Sequence. Roman heeft wel de reisversie gekocht, deze is tevens ook praktisch en mooi vormgegeven.

In Sequence speel je elke beurt een kaart en plaats je een fiche op het juiste vak op het bord. Hierbij moet je tactisch te werk gaan en hoef je niet elke keer aansluitend neer te leggen. Het is in de reisversie de bedoeling om uiteindelijk rijen van 4 fiches op het speelbord te krijgen. Die rijen mogen horizontaal, vertiaal en diagonaal neergelegd worden. Eén van de spelelementen van Sequence is het dwarsbomen van je tegenstanders. Probeer met jouw kaarten de rijen van de tegenstanders tegen te houden.

Deze kan je perfect spelen met kinderen vanaf 7 jaar. Roman kocht deze omdat het leuk is en maar voor 2 spelers.

Sequence

Speeltijd: 40 minuten
Spelsoort: Denkspel, strategisch spel
Taal spel: Nederlands
Gewicht: 0,296 kg
Jaar van uitgave: 2019
Leeftijd: vanaf 7 jaar
Merk: Goliath
Editie: Reisspel
EAN: 8711808750500

Bron
Bol.com - Sequence Travel

Roman Pauwels

Roman is geboren op 31 augustus 1975 te Borgerhout (België), hij heeft een wedergeboorte gehad op 7 oktober 2021 met de komst van Ons Delfin. Roman werkt bij Dive Technics BV, een groothandel actief in de onderwatersport. Hobby’s zijn muziek maken, koken, moestuin, redactie werk voor het magazine De Spirituele Wereld.

Gerelateerde artikels

Back to top button