Laatste nieuws

Handrem Stuk!?

21 maart 2022 gingen we Ons Delfin van binnen en buiten poetsen. Maar er is wat gebeurt.

Met het poetsen is Hans met zijn sportbroek blijven hangen aan de handrem het uitstappen. Natuurlijk uit Ons Delfin gevallen. De handrem is (met Hans zijn 130 kg) helemaal scheef getrokken en zelfs het plastic van de stoel is gescheurd.

Meteen uitgetest of het nog werkte en gelukkig, de handrem gaat nog.

Foto’s genomen en gestuurd naar onze dealer Vanomobil. Daar vertelde Frank ons dat dit perfect te maken is en zelfs een aantal keren gebeurt bij sommige per jaar.

Oef, we zijn opgelucht, we gaan toch weldra naar Vanomobil dus kunnen we deze meteen laten maken terug.

Meer in onze volgende vlog.

Hans Van Dyck

Hans is geboren op 27 november 1984 in Lommel (België). Hij werkt bij Colruyt als bediende verkoper en heeft een bijberoep genaamd HVD Mediaworks waar hij ook uitgever is voor het magazine De Spirituele Wereld. Hans is ook een spiritueel mentor.  Mocht Hans niet aan het werk zijn dan gaat hij graag zwemmen, naar de Efteling, een musical of rondrijden met Roman en Ons Delfin.

Gerelateerde artikels

Back to top button