Laatste nieuws

Pasen 2022

Normaal gezien ging Hans naar het Paasfeestje bij zijn familie en Roman naar zijn familie. Maar door Roman zijn verkoudheid eerder in de week was Hans een beetje op ontploffen omdat ze niet konden weggaan. Hans heeft zijn rust nodig en ook het weg zijn is bij hem belangrijk om te kunnen ontstressen. Voor Roman ook maar toch net iets minder.

Normaal ging het paasfeestje bij ons door, maar door miscommunicatie dacht dat Roman het niet doorging. Hierop had hij meteen beslist om Hans te verrassen met een paasarrangement bij Fietsers- & Camper Camping Heiderust in Baarlo (Nederland).

Gelukkig vertelde Roman het tijdig want Hans zei opeens “Ja maar, … het paasfeestje gaat bij zus Heidi door hé”. Hierop verschoot Roman en zei “ja maar omdat we binnenkort niet weg kunnen (pas midden mei) en omdat we niet zijn weggeweest dacht ik als verrassing deze te doen”. Dus Hans heeft afgemeld bij de familie met spijt maar over twee weken zitten ze dan toch samen voor zijn petekind Liene die haar eerste communieviering heeft.

Nu dat was nog niet alles. Hans vroeg en wanneer is het juist dat we gaan? Waarop Roman zei “Zaterdag 16 april van ’s morgens af tot dinsdagmiddag ongeveer”. Hans zei hierop “Dat zal niet gaan hoor, ik moet werken van 06.00 tot 16.00 uur, dan thuiskomen, douchen, dan kunnen we pas 17.00 uur vertrekken. Dus zijn we pas rond 18.30 à 19.00 uur te Baarlo is dat een probleem voor de camping? Natuurlijk niet!

Nu is het uitkijken naar zaterdag 16 april 2022 om 17.00 uur want dan zijn we weer weg om te genieten en jullie te laten genieten van de vlogs die we weer gaan maken.

Tot dan!
Tot Vlogs!

Hans Van Dyck

Hans is geboren op 27 november 1984 in Lommel (België). Hij werkt bij Colruyt als bediende verkoper en heeft een bijberoep genaamd HVD Mediaworks waar hij ook uitgever is voor het magazine De Spirituele Wereld. Hans is ook een spiritueel mentor.  Mocht Hans niet aan het werk zijn dan gaat hij graag zwemmen, naar de Efteling, een musical of rondrijden met Roman en Ons Delfin.

Gerelateerde artikels

Back to top button