Bezoekje waard

Brouwershuis (Baarlo, Nederland)

Websitehttps://www.hartvanlimburg.nl/nl/locatie/brouwershuis-baarlo
Datum bezochtzondag 17 april 2022
Pasen

Brouwershuis (Baarlo, Nederland)

Aan de Markt in Baarlo vind je het Brouwershuis. Dit statige pand stamt uit omstreeks 1700. Rond het jaar 1800 kwam er een brouwerij en een jeneverstokerij in het pand. Er werd onder andere hertogenbier gebrouwen, vandaar de naam ‘Brouwershuis’. In de Baarlose volksmond werd het huis ook wel Beej d’n Duuk genoemd.

Brouwershuis Baarlo, Markt 1, 5991 AT Baarlo
Brouwershuis Baarlo, Markt 1, 5991 AT Baarlo

Hans Van Dyck

Hans is geboren op 27 november 1984 in Lommel (België). Hij werkt bij Colruyt als bediende verkoper en heeft een bijberoep genaamd HVD Mediaworks waar hij ook uitgever is voor het magazine De Spirituele Wereld. Hans is ook een spiritueel mentor.  Mocht Hans niet aan het werk zijn dan gaat hij graag zwemmen, naar de Efteling, een musical of rondrijden met Roman en Ons Delfin.

Gerelateerde artikels

Back to top button