Bezoekje waard

Uitkijktoren (Baarlo, Nederland)

Websitehttps://www.visitnoordlimburg.nl/nl/uitkijktoren-baarlo
Datum bezochtzondag 17 april 2022
Pasen

Uitkijktoren (Baarlo, Nederland)

In het Berckterveld staat een tien meter hoge uitkijktoren. Stijg tot grote hoogte en geniet van het weidse uitzicht over de Maas, naar Baarlo en Steyl. De uitkijktoren is geplaatst in natuurgebied Berckterveld / Romeinenweerd en is gratis toegankelijk. Het terrein is omheind en dus niet toegankelijk voor de runderen die in het natuurgebied rondlopen.

Uitkijktoren Baarlo (Nederland)
Uitkijktoren Baarlo (Nederland)
Uitzicht op Styl vanop de Uitkijktoren Baarlo (Nederland)
Uitzicht op overzetboot naar Styl vanop de Uitkijktoren Baarlo (Nederland)
Informatiebord Uitkijktoren Baarlo (Nederland)

Hans Van Dyck

Hans is geboren op 27 november 1984 in Lommel (België). Hij werkt bij Colruyt als bediende verkoper en heeft een bijberoep genaamd HVD Mediaworks waar hij ook uitgever is voor het magazine De Spirituele Wereld. Hans is ook een spiritueel mentor.  Mocht Hans niet aan het werk zijn dan gaat hij graag zwemmen, naar de Efteling, een musical of rondrijden met Roman en Ons Delfin.

Gerelateerde artikels

Back to top button