Bezoekje waard

Monument Job Baster (Zierikzee,Nederland)

Datum bezochtzaterdag 7 mei 2022

Monument Job Baster (Zierikzee,Nederland)

In een aquarium of een vijver zijn ze een lust voor het oog: goudvissen. Deze van oorsprong uit China afkomstige vis bevolkt thans menige kamer of achtertuin. De man aan wie we mede te danken hebben is de Zierikzeese arts Job Baster.

Hij slaagde er in de goudvis te kweken op Nederlandse bodem en vanuit zijn vijvers begon de opmars door heel ons land.

Standbeeld Job Baster
Bron
Zeeland.com - Monument Job Baster

Hans Van Dyck

Hans is geboren op 27 november 1984 in Lommel (België). Hij werkt bij Colruyt als bediende verkoper en heeft een bijberoep genaamd HVD Mediaworks waar hij ook uitgever is voor het magazine De Spirituele Wereld. Hans is ook een spiritueel mentor.  Mocht Hans niet aan het werk zijn dan gaat hij graag zwemmen, naar de Efteling, een musical of rondrijden met Roman en Ons Delfin.

Gerelateerde artikels

Back to top button