Bezoekje waard

Plein Montmartre (Zierikzee, Nederland)

Datum bezochtzaterdag 7 mei 2022

Plein Montmartre (Zierikzee, Nederland)

Het Maarstraatplein in het centrum van Zierikzee is in 2013 vernieuwd. Het was vroeger een parkeerterrein. Oude pandjes in de Maarstraat werden gesloopt en vervangen door winkeltjes en appartementen. De muur aan de lange zijde van het plein bevat muurschilderingen.

Op het plein wordt in de zomer met enige regelmaat een klein Montmartre gehouden, bedoeld voor lokale kunstenaars en creatievelingen. of denkers die even rustig komen zitten luisteren naar het geklater van de kikkerfontein.

Plein Montmaertre
Plein Montmaertre
Plein Montmaertre
Plein Montmaertre
Bron
Zeeland.com - Plein Montmartre

Hans Van Dyck

Hans is geboren op 27 november 1984 in Lommel (België). Hij werkt bij Colruyt als bediende verkoper en heeft een bijberoep genaamd HVD Mediaworks waar hij ook uitgever is voor het magazine De Spirituele Wereld. Hans is ook een spiritueel mentor.  Mocht Hans niet aan het werk zijn dan gaat hij graag zwemmen, naar de Efteling, een musical of rondrijden met Roman en Ons Delfin.

Gerelateerde artikels

Back to top button