Laatste nieuws

We zitten met een waterlek!?

We zitten met een lek aan de badkamerkraan. Als wij de waterpomp hebben opstaan blijft deze kraan lekken. Indien wij de waterpomp afzetten en hier van enige druk het water eruit laten. Blijft deze lekken. Waarschijnlijk een rondelletje of dichting dat niet goed is.

Gebeld naar dealer Vanomobil in Hoogstraten, we mogen deze vandaag binnen brengen en vrijdag komen halen. Net op tijd voor onze volgende vakantie.

Hans Van Dyck

Hans is geboren op 27 november 1984 in Lommel (België). Hij werkt bij Colruyt als bediende verkoper en heeft een bijberoep genaamd HVD Mediaworks waar hij ook uitgever is voor het magazine De Spirituele Wereld. Hans is ook een spiritueel mentor.  Mocht Hans niet aan het werk zijn dan gaat hij graag zwemmen, naar de Efteling, een musical of rondrijden met Roman en Ons Delfin.

Gerelateerde artikels

Back to top button