HorecaRecensies

Boerderijterras De Spekdonken (Vessem, Nederland)

WebsiteBoerderijterras De Spekdonken
Datum bezocht4 tot 7 maart 2022
8 tot 11 juli 2022

Deze recensie bestaat uit 2 delen:
– deel 1 is 4-7 maart 2022
– deel 2 is 8-11 juli 2022

Eerste maal bezocht: 4 tot 7 maart 2022

Op vrijdag hadden we chocolade broodje, croissant en enkele broodjes besteld, deze zijn we zaterdag gaan halen in het Boerderijterras. Deze waren zeer vers en lekker.

Zondagmiddag zijn we uitsmijter ham/kaas en tosti ham/kaas gaan eten. De kaas was van eigen makelij en zeer lekker. Het slaatje had een lekkere vinaigrette.

Zondagavond zijn we De Spekdonken Burger en de Stoofvlees uit eigen keuken gaan eten. De burger was echt lekker met 100% rundsvlees van lokale beenhouwer, het stoofvlees was op zijn Nederlands, iets zoeter dan bij ons maar wel overheerlijk met de vele kruiden erin. Omdat alles zo lekker was wilden we toch nog ook de Buijkheide Burger bestellen. Deze was ook identiek lekker maar voor Hans toch net iets meer door de iets sapperige, hartigere smaak. We waren wel een beetje bang voor de truffelmayonaise maar deze smaakte echt niet door.

We hebben gehoord dat ze nog vele ideeën hebben en nu eerst lekker deze gewend worden en stilletjes gaan verder uitbreiden. We komen zeker terug.

Uitsmijter Ham/Kaas
Tosti ham/kaas
De Spekdonken Burger
Buijkheide burger
Frietjes
Stoofvlees van het huis

Tweede maal bezocht: 8 tot 11 juli 2022

De schnitzels waren nieuw dus meteen beide gerechten geproefd en goedgekeurd. De desserten waren ook wat uitgebreider. Nog steeds moeten we zeggen, het is echt hier lekker, zeeeeer lekker.

Schnitzel met champignonroomsaus bij Boerderijterras De Spekdonken (Vessem, Nederland)
Schnitzel met champignons, ui, spekjes bij Boerderijterras De Spekdonken (Vessem, Nederland)
Ijsje van Fabor (Reusel, Nederland) bij Boerderijterras De Spekdonken (Vessem, Nederland)
Gebakje bij Boerderijterras De Spekdonken (Vessem, Nederland)
Appeltaartje bij Boerderijterras De Spekdonken (Vessem, Nederland)
Aardbeientaartje bij Boerderijterras De Spekdonken (Vessem, Nederland)

Roman Pauwels

Roman is geboren op 31 augustus 1975 te Borgerhout (België), hij heeft een wedergeboorte gehad op 7 oktober 2021 met de komst van Ons Delfin. Roman werkt bij Dive Technics BV, een groothandel actief in de onderwatersport. Hobby’s zijn muziek maken, koken, moestuin, redactie werk voor het magazine De Spirituele Wereld.

Gerelateerde artikels

Back to top button