2022Onze Reistrips

70 jaar Edith Noyen (ma Hans)

Deze keer geen uitgebreide trip maar wel feest!
De ma van Hans is 70 jaar geworden op 17 juli 2022.

Zondag 17 juli 2022

Rond 12:20 uur vertrokken naar Mol-Wezel, voor ons een 55 minuten rijden. Eens aangekomen nog lampen in draaien, elektriciteit maken, met de drone vliegen (de papa van Hans, Laurent, was onder de indruk). Dan rond 14u20 naar Sabine & Femke en Lenn en Berre gereden, wij reden met auto achter hun naar De Kaasboerin in Mol-Postel. Net aangekomen komt ook andere zus Heidi & Frank en Liene (petekindje van Hans) en Mathis net aan. Eerst drankje en hapjes en dan lekker eten. Ondertussen gaat Liene in de speeltuin en op de elektrische autootjes.

Het is 19 uur en ma kiest om naar een nieuw zaak te gaan paar straten achter hun die heel lekkere ijsjes maakt. Noomi’s Smultruck maakt lekkere ijsjes en heel de familie neemt natuurlijk hier enkele bolletjes.

Dan is het tijd om ma en pa terug thuis af te zetten en mogen we nog mee de groententuin in voor courgetten (ter betaling van de Diesel). Zo we kunnen terug naar huis. Ma nog vele jaren bij!

YouTube

041 70 jaar Edith Noyen (ma Hans), De Kaasboerin, Noomi’s Smultruck

Hans Van Dyck

Hans is geboren op 27 november 1984 in Lommel (België). Hij werkt bij Colruyt als bediende verkoper en heeft een bijberoep genaamd HVD Mediaworks waar hij ook uitgever is voor het magazine De Spirituele Wereld. Hans is ook een spiritueel mentor.  Mocht Hans niet aan het werk zijn dan gaat hij graag zwemmen, naar de Efteling, een musical of rondrijden met Roman en Ons Delfin.

Gerelateerde artikels

Bekijk ook
Close
Back to top button