Laatste nieuws

Ze leeft nog!

Gisteren even naar de stalling gereden om te kijken naar ons meisje of ze nog leeft.

We laden de batterij met timer om de twee weken op en telkens voor 15 uur per week. Dit is nog steeds voldoende, ze moter was ook oké, even gestart en van de eerste keer vertrokken. Paar toertjes gereden in de stalling en terug geparkeert.

De luchtvochtigheid was wel wat hoog, maar die krijgen we wel – eens we weg zijn – terug naar beneden. Alles perfect inorde met het dakraampje open voor verluchting. Sinds midden november staat ze er en maximum 14,1°C geweest en minimum -2,4°C.

De grote plannen voor het buitenland zijn in de maak en de kleine weekendjes zijn ook in de maak al. We houden jullie zeker op de hoogte!

Hans Van Dyck

Hans is geboren op 27 november 1984 in Lommel (België). Hij werkt bij Colruyt als bediende verkoper en heeft een bijberoep genaamd HVD Mediaworks waar hij ook uitgever is voor het magazine De Spirituele Wereld. Hans is ook een spiritueel mentor.  Mocht Hans niet aan het werk zijn dan gaat hij graag zwemmen, naar de Efteling, een musical of rondrijden met Roman en Ons Delfin.

Gerelateerde artikels

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button