HorecaRecensies

Food Tuk Tuk

Het is 10 april 2023, Paasmaandag (Tweede Paasdag) te Camperplaats Mieke’s Hof. Hier hebben wij Food Tuk Tuk van Theo van Loon leren kennen.

Lekker vers gebakken spek met eieren en lekkere mini-worstjes, diverse soorten halfharde en harde belegde broodjes, een huzarensalade, vers fruit. De koffie, thee en het vers geperst sinaasappelsap was van Mieke’s Hof zelf.

Heel lekker, vriendelijke uitbaters, mooi idee.

Informatie

Food Tuk Tuk

Enkele sfeerfoto’s

Roman Pauwels

Roman is geboren op 31 augustus 1975 te Borgerhout (België), hij heeft een wedergeboorte gehad op 7 oktober 2021 met de komst van Ons Delfin. Roman werkt bij Dive Technics BV, een groothandel actief in de onderwatersport. Hobby’s zijn muziek maken, koken, moestuin, redactie werk voor het magazine De Spirituele Wereld.

Gerelateerde artikels

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button