HorecaRecensies

In de zwaan

Poperingestraat 6, 8954 Heuvelland

In De Zwaan

Onze recensie 17/04/2023

Eens aangekomen van harte welkom geheten en omdat we met 4 waren mochten we kiezen uit de enigste ronde tafel. Begonnen met aperitief (picon, bekend in de streek is een aanrader). We kregen ook een amuse, verse, zeer lekkere vleessalade met enkele beschuit croutons (2 per persoon). 3 personen kozen voor het konigingenhapje (vidé, vol-au-vent). Deze portie was zeer royaal met echt grote stukken sappige kip in. 1 persoon nam de Vlaamse karbonaden (Stoofvlees met bruine Tongerlo). Deze was superieur en het vlees verdween als boter op je tong. Beide gerechten geleverd met een schattig slaatje met radijs, komkommer, sla, worteljes, kerstomaatjes, bieslook en een lekkere dressing. De wijn van de patron is ook een lekkere Spaanse wijn die ook echt een aanrader is.

Onze recensie 18/04/2023

Spaghetti bolognese, perfect lekker gemaakt met veel gehakt en verse groenten erbij. Zalm met bearnaisesausje, was net iets te ver van cuisson maar wel lekker knapperig van onder en de saus was subliem. Filet p’ur met archducsaus, deze werd à point gevraagd en was stevig goed gebakken en gekruid. Niet te vettig was lekker. De appeltaart met slagroom en ijs was ook perfect.

Besluit

De moeite om hier te komen, extreem lekker gegeten, super vriendelijk en perfecte service.

In de zwaan

Gezellig restaurant in het hartje van Westouter. Gastvrouw Lot zorgt voor de eerlijke gerechten, geserveerd met liefde. Gastheer Jork zorgt voor de familiale bediening en de nog echte gastvrijheid. Misschien zie je er zelfs hun zoontjes Emile en Tuur aan het werk. Kom genieten van het heerlijk verwarmde terras met dekentjes en zicht op het dorp. Of laat u wegzakken in ons bruin interieur met knetterend haardvuur en intieme sfeerverlichting. Open voor groepen op reservatie.

In de zwaan, Poperingestraat 6, 8954 Heuvelland, www.indezwaan.eu

Bron
In de zwaanOnze recensie op Yelp

Roman Pauwels

Roman is geboren op 31 augustus 1975 te Borgerhout (België), hij heeft een wedergeboorte gehad op 7 oktober 2021 met de komst van Ons Delfin. Roman werkt bij Dive Technics BV, een groothandel actief in de onderwatersport. Hobby’s zijn muziek maken, koken, moestuin, redactie werk voor het magazine De Spirituele Wereld.

Gerelateerde artikels

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button