2024Onze Reistrips

Weekend in Mineur

YouTube

De playlist van bevat 1 vlog:
https://youtu.be/BGjuavldr_4?si=mn-VdaUhN-w0ImzD

Polarsteps

Reisverslag

Welke verblijfsplaatsen?

15 tot 16 maar 2024Camperplaats De Spekdonken

Vrijdag

Aangekomen rond 14 uur, we wisten dat het wat drassig was dus mochten goed kiezen. Na alles te zien te hebben is Roman gaan vragen waar we konden staan. Ze vertelden bij hun op de boerderij. We waren op dit moment al water aan het nemen dus alles vol en opeens roept Roman “Oh, kennen we die niet, ja toch, dat is Anja en Geert”. Wij gingen dus op boerderij staan en zij ook. Samen zijn we ons gaan inschrijven en hebben meteen zitten babbelen.

Lekker gegeten, gaan afwassen en tv gezien, maar ondertussen had ons Hansje zure oprispingen gekregen en was hij zeer misselijk geworden. Dit is heel de avond zo gebleven nog, dus gaan slapen.

Zaterdag

Om 4 uur ’s nachts is Hans wakker geworden en is hij dus ziek geworden (overgeven en diaree), ja hij is ferm ziek geworden. Rond 9 uur stond ik op en merkte ik het aan de badkamer, hij had het wel goed opgepoetst maar toch… mannen hé. Rond 10 uur is hij wakker geworden en was het ergste precies door maar hij was zeer slap. Dan maar naar huis rijden, ondertussen enkele keren moeten stoppen omdat het echt niet ging. Maar zijn dan toch veilig aangekomen.

Sfeerbeelden

Hans Van Dyck

Hans is geboren op 27 november 1984 in Lommel (België). Hij werkt bij Colruyt als bediende verkoper en heeft een bijberoep genaamd HVD Mediaworks waar hij ook uitgever is voor het magazine De Spirituele Wereld. Hans is ook een spiritueel mentor.  Mocht Hans niet aan het werk zijn dan gaat hij graag zwemmen, naar de Efteling, een musical of rondrijden met Roman en Ons Delfin.

Gerelateerde artikels

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button