2024Onze Reistrips

Weert

YouTube

De playlist van bevat 2 vlogs:

Statistieken

Fiets kilometers34,4 km
HeenTerug
Auto kilometers137,6 km94,9 km
Gemiddeld verbruik10 liter/100 km8,8 liter/100 km
Gemiddelde snelheid65 km/uur51 km/uur
Tijd onderweg2:05 uur1:49 uur

Polarsteps

Reisverslag

31 mei tot 3 juni 2024Hoeve Lieshout (Weert, Nederland)

Vrijdag

Aangekomen en meteen Peggy in onze armen laten vallen, als verrassing waren we er (maar moesten bij een leverancier van Hans zijn die daar in de buurt zat). Dus twee vliegen in één klap. Ook hebben we Jos en Chiquita leren kennen, eerst volgers van ons en toen van Peggy en Cees, leuk toch. Jos had pulled pork gemaakt en Roman de worstjes gebakken. Na gebabbel en gekeuvel gaan slapen.

Zaterdag

Rustig ontwaakt en rond 11 uur na de regen naar de wekelijkse markt gefietst.

Na de wekelijkse markt heeft Jos de leiding genomen als stadsgids en ons rondgeleid bij de mooiste gebouwen. Natuurlijk iets lekkers gegeten te Café ’t Swaentje en dan erna terug naar de camperplaats gegaan, lang gebabbeld en lekker bbq met z’n allen gedaan. Daarna weer lang gebabbeld en gaan slapen.

Zondag

Rustig ontwaakt en rond 12 uur vertrokken naar Openluchtmuseum Eynderhoof, prachtig gewoon dat vrijwilligers dit onderhouden.

Na fietstocht samen bbq terug gedaan van de overschot van de vleesjes en dan hebben we Peggy en Cees vaarwel gewuifd omdat hij ’s morgens moest gaan werken. Toen leerden we nog volgers van ons kennen die mee naar het fietscafé zijn gegaan. Daar kregen we te horen dat ze die dag 6 jaar bestonden. Dus even mee gevierd en erna gaan slapen.

Maandag

Rustig ontwaakt en naar huis gereden met tussenstop bij het tankstation (€ 1,53/liter stond Diesel bij Dats24 in Hechtel).

Sfeerbeelden

Hans Van Dyck

Hans is geboren op 27 november 1984 in Lommel (België). Hij werkt bij Colruyt als bediende verkoper en heeft een bijberoep genaamd HVD Mediaworks waar hij ook uitgever is voor het magazine De Spirituele Wereld. Hans is ook een spiritueel mentor.  Mocht Hans niet aan het werk zijn dan gaat hij graag zwemmen, naar de Efteling, een musical of rondrijden met Roman en Ons Delfin.

Gerelateerde artikels

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button