Bezoekje waard

Stadspark Molenwater (Middelburg, Nederland)

WebsiteStadspark Molenwater
Datum bezochtZondag 24 oktober 2021

Gewoon leuk om is te zien, sfeer of snuiven.

Stadspark Molenwater

Stadspark Molenwater is een prachtig park om een middag te vertoeven. Het park heeft een ruim grasveld. heeft tal van bomen, bloemen en planten, een bijenhotel en amfibieschalen voor de rugstreeppad. En er is die spiegelvijver met de fontein, waar je omheen kunt zitten.

Daarnaast zijn er door het park verspreid nog meer zitmogelijkheden. Voor een hapje en drankje kan iedereen terecht bij snackbar het Smulhoekje, dat ook een terras heeft of je neemt je eigen eten en drinken mee. Het Molenwaterpark is een park voor alle mensen. 

Bron
Stadspark Molenwater

Roman Pauwels

Roman is geboren op 31 augustus 1975 te Borgerhout (België), hij heeft een wedergeboorte gehad op 7 oktober 2021 met de komst van Ons Delfin. Roman werkt bij Dive Technics BV, een groothandel actief in de onderwatersport. Hobby’s zijn muziek maken, koken, moestuin, redactie werk voor het magazine De Spirituele Wereld.

Gerelateerde artikels

Back to top button