2021Onze Reistrips

Rucphen, Oudenbosch, Hoeven, Oirschot (Nederland)

Klik op de camping voor onze recensie.

 • Hoeven (Nederland)
  • St. Jan de Doper kerk
  • Albert Heyn

 • Broechem (België)
  • Thuis

Onze reis op Polarsteps

Onze YouTube filmpjes

Filmpje 1

 • Donderdag 11 november 2021 vertrokken naar Camperplaats Het Oude Bossche Veld in Oudenbosch, ook bezoek aan Basiliek van Sint-Agatha en Barbara, Kapel van Saint-Louis, de jachthaven, …
 • Chef Roman
  • Hamburgers met sandwiches, koude groentjes
  • Krieltjes, gepaneerde kipburger, koude groentjes

Filmpje 2

Op zaterdag 13 november reden we verder naar Camperplaats Oirschot (NL), hier even naar de winkels om een gieter te kopen zodat Roman water kan bij schenken hier. Ik ga rond op de camperplaats en Roman gaat koken weer. Oh ja, onze eerste ruzie.

 • Chef Roman
  • Orecchiette met rundergehakt

Filmpje 3

Zondag 14 november zijn wij eerst bij tuincentrum Coppelmans geweest voor de kerstmarkt en dan naar het dorpje Oirschot. Eerst de molen ‘Visit Wieke’, Sint-Petrusbasiliek, Brouwerij, Klooster Nazareth, Boterkerkje, Stönner-Meijwaardbrug, … Op maandag 15 november zijn we terug naar huis gereden en hebben we Ons Delfin gepoetst.

Hans Van Dyck

Hans is geboren op 27 november 1984 in Lommel (België). Hij werkt bij Colruyt als bediende verkoper en heeft een bijberoep genaamd HVD Mediaworks waar hij ook uitgever is voor het magazine De Spirituele Wereld. Hans is ook een spiritueel mentor.  Mocht Hans niet aan het werk zijn dan gaat hij graag zwemmen, naar de Efteling, een musical of rondrijden met Roman en Ons Delfin.

Gerelateerde artikels

Back to top button