Bezoekje waard

Visit Wieke, Oirschotse molen (Oirschot, Nederland)

WebsiteVisit Wieke
Datum bezochtzondag 14 november 2021

De Molen. Vroeger niet uit het Nederlands beeld te denken, heden een uniek aanzicht wat we moeten koesteren en waar we trots op mogen zijn! Dat is dan ook wat wij in Oirschot doen! Onze authentieke molen is zeer uniek, want hij wordt zelfs als een van de weinige in Nederland, volledig operationeel nog in eren gebruikt. Er wordt hier nog op traditionele wijze gemalen en is daarbij open voor rondleidingen.

Maar wij doen nog veel meer! Wij willen dat onze molen open is voor iedereen! Dat iedereen vrijblijvend de sfeer en de historie van de molen maar ook van deze prachtige locatie in Oirschot kan komen proeven! Letterlijk, want wij bakken ons eigen brood van ons eigen ambachtelijk gemalen meel.

Wij hebben de omliggende bijgebouwen om ons rijksmonument in een hip nieuw jasje gestoken. Met naast de molen een prachtig vernieuwd café, met een eigentijds restaurant en een ruim terras in het groen. Daar waar iedereen 5 dagen in de week van woensdag tot en met zondag welkom is voor een hapje, een drankje, een kijkje in de molen, of misschien zelfs om te gebruiken als unieke feest of trouwlocatie!

Bron
Visit Wieke

Roman Pauwels

Roman is geboren op 31 augustus 1975 te Borgerhout (België), hij heeft een wedergeboorte gehad op 7 oktober 2021 met de komst van Ons Delfin. Roman werkt bij Dive Technics BV, een groothandel actief in de onderwatersport. Hobby’s zijn muziek maken, koken, moestuin, redactie werk voor het magazine De Spirituele Wereld.

Gerelateerde artikels

Back to top button