2022Onze Reistrips

Kessel (Nederland)

Woensdag 16 februari 2022 – Deel 1 (Vlog 011)

Rond 12:00 uur zijn we vertrokken bij ons thuis. Door heen de regen en wind zijn we terecht gekomen bij Camperplaats Kessel te Kessel (Nederland).

Na het koffie zetten en middagmaal zijn we nog snel even het centrum in gegaan voor nog een paar boodschapjes (bij Coop) en te zien hoe we de dag er na moesten wandelen.

Ondertussen is Roman a.k.a. Chef Roman begonnen met koken. Het werd een lekkere vegetarische rijstschotel gemaakt in de wok.

Afwas doen, Roman keek enkele dvd’s, terwijl Hans ondertussen vlog 11 deel 1 aan het maken was..
Dit met storm Dudley en windsnelheden tot 110 km/u.

Donderdag 17 februari 2022 – Deel 2 (Vlog 012)

Eerst douchen, broodjes halen, koffie zetten en eten.

Het centrum in om deze dingen te bezoeken: Kasteel Villa Oeverberg, Loswal, Kasteel “De Keverberg, Kerk ‘O.L. Vrouw Geboorte, Sint Anthoniusmolen.

Bij het terugkomen van de wandeling, toch maar vertrokken naar huis omdat er een trio van stormen waren. Er gingen er nog zwaardere passeren dan die geen we al ’s nachts hadden gehad. Dus het gastenboek nog getekend en naar huis om alles uit te laden en naar onze Villa Delfin te gaan.

Chef Roman

Vegetarische Rijstschotel

Onze reis

Polarsteps

Onze YouTube filmpjes

Vlog 011 Valentijnstrip 2022, deel 1

Vlog 012 Valentijnstrip 2022, deel 2

Hans Van Dyck

Hans is geboren op 27 november 1984 in Lommel (België). Hij werkt bij Colruyt als bediende verkoper en heeft een bijberoep genaamd HVD Mediaworks waar hij ook uitgever is voor het magazine De Spirituele Wereld. Hans is ook een spiritueel mentor.  Mocht Hans niet aan het werk zijn dan gaat hij graag zwemmen, naar de Efteling, een musical of rondrijden met Roman en Ons Delfin.

Gerelateerde artikels

Back to top button