Bezoekje waard

Maasboulevard/Loswal (Kessel, Nederland)

WebsiteKessel-Limburg.nl – Maasboulevard / Loswal
Datum bezochtdonderdag 17 februari 2022

Maasboulevard/Loswal

Langs de Maas in Kessel is het heerlijk struinen. Speciaal voor wandelaars is er een voetpad aangelegd van de veerpont tot de jachthaven. Geniet van het prachtige panorama met Kasteel de Keverberg op de achtergrond.

Vlakbij het pontje ligt een passantenhaven. Hier kunt u een dagje uw boot aanleggen als u Kessel te voet of met de fiets wilt verkennen. Vroeger lag op deze plek een loswal, waar landbouwproducten, steenkool en goederen gelost werden. Nu huizen er eendjes en meerkoeten.

Bron
www.Kessel-Limburg.nl

Roman Pauwels

Roman is geboren op 31 augustus 1975 te Borgerhout (België), hij heeft een wedergeboorte gehad op 7 oktober 2021 met de komst van Ons Delfin. Roman werkt bij Dive Technics BV, een groothandel actief in de onderwatersport. Hobby’s zijn muziek maken, koken, moestuin, redactie werk voor het magazine De Spirituele Wereld.

Gerelateerde artikels

Back to top button