Laatste nieuws

Ons Delfin wordt geopereerd!?

Weldra gaat Ons Delfin terug binnen bij de dealer om Hans zijn brokken te maken maar ook om een plastische chirurgie uit te voeren.

Ons Delfin krijgt pootjes.

We zijn nog niet veel weg geweest maar hebben steeds onze levelersblokken gebruikt. Wat was dit een moeilijkheid om dit altijd aan te passen. Nu zijn er diverse manieren om het goed te doen, wij hadden ook een klein Stanley zakwaterpas, waarop we dan keken, terwijl Hans op de blokken reed vertelde Roman dan door de Alecto FR 125 Walkie Talkie wanneer hij goed stond.

We zijn bij verschillende mensen gaan horen die we tegenkwamen en pootjes hadden. Deze vertelden dat ze niet meer zonder konden. Vele YouTube filmpjes gaan zoeken over de pootjes en dan toch maar de beslissing genomen.

Onze dealer Vanomobil te Hoogstraten werkt met het camper-levelsysteem “levelM” van E&P Hydraulics.
Dit is een hydraulisch levelsysteem dat ervoor zorgt dat het gewicht van het voertuig altijd over meerdere steunen tegelijk wordt verdeeld en dat er geen torsiekrachten zijn die ernstige schade kunnen veroorzaken. Het gebeurt zelfs volledig automatisch met afstandbediening.

Op zaterdag 23 april 2022 nemen we dus even afscheid van Ons Delfin voor haar operatie.

Bron
E&P HydraulicsVanomobil

Hans Van Dyck

Hans is geboren op 27 november 1984 in Lommel (België). Hij werkt bij Colruyt als bediende verkoper en heeft een bijberoep genaamd HVD Mediaworks waar hij ook uitgever is voor het magazine De Spirituele Wereld. Hans is ook een spiritueel mentor.  Mocht Hans niet aan het werk zijn dan gaat hij graag zwemmen, naar de Efteling, een musical of rondrijden met Roman en Ons Delfin.

Gerelateerde artikels

Back to top button