Laatste nieuws

Nieuwe fietsen

Doordat onze oude fietsen ‘Enik’ fietsen zijn voor korte afstanden en wij meer en meer grotere afstanden doen waren we opzoek naar andere merken. Zo zijn we uitgekomen bij de plooifietsen van Lacros door Shinga BV.

Even naar Schijndel gereden waar ze een grote showroom hebben en daar kregen wij van Jop van der Heijden een prachtige uitleg en mochten we testrijden. Wij kwamen uit bij de Lacros Scamper s200, voor ons de beste die er was. Nog kort een offerte laten maken met een grotere batterij, steekslot, fietstassen, … noem maar op.

Na een week hebben we de offerte goedgekeurd en denk nog een week later mochten we deze al komen ophalen in Schijndel. Sinds vrijdag 3 juni 2022 zijn we trotse eigenaars geworden.

Onze nieuwe electrische plooifietsen bij Ons Delfin: Shinga Lacros Scamper s200
Shinga BV Lacros

Roman Pauwels

Roman is geboren op 31 augustus 1975 te Borgerhout (België), hij heeft een wedergeboorte gehad op 7 oktober 2021 met de komst van Ons Delfin. Roman werkt bij Dive Technics BV, een groothandel actief in de onderwatersport. Hobby’s zijn muziek maken, koken, moestuin, redactie werk voor het magazine De Spirituele Wereld.

Gerelateerde artikels

Back to top button