ProductenRecensies

Fietsstickers.be

Op nieuwe fietsen horen ook nieuwe stickers.

Twee dezelfde plooifietsen van Lacros maar hoe hou je deze uit elkaar? Want Hans heeft zijn zadel hoger staan dan Roman. Wel door deze stickers van Fietsstickers.be is het ideaal.

Simpel besteld via hun super handige webshop. Je kiest welke je wil, je typt de namen, kies enkele voorkeuren en klaar is kees. Naar je winkelmandje en betalen. Op woensdagavond besteld en op vrijdagmiddag zaten ze al in de brievenbus. Van een super snelle levering gesproken.

In onze bestelling was elke naar (Hans Van Dyck en Roman Pauwels) goed voor 4 stickers. Deze stickers hebben wij slim bekeken. 2 op de fiets (beide zijkanten), 1 op batterij (zodat wij deze ook uit elkaar kunnen houden) en 1 op het boekje ‘Fietspaspoort’ van Shinga Lacros.

Besluit
Een leuke toevoeging voor jezelf of voor onder de kerstboom. Kijk ook verder op de shop naar leuke artikelen.

Fietsstickers
Fietsstickers.be
Sportlaan 47, 2490 Balen (België)
+32 (0) 472 283 705, info@fietsstickers.be, www.fietsstickers.be

Bron
Fietsstickers.be

Roman Pauwels

Roman is geboren op 31 augustus 1975 te Borgerhout (België), hij heeft een wedergeboorte gehad op 7 oktober 2021 met de komst van Ons Delfin. Roman werkt bij Dive Technics BV, een groothandel actief in de onderwatersport. Hobby’s zijn muziek maken, koken, moestuin, redactie werk voor het magazine De Spirituele Wereld.

Gerelateerde artikels

Back to top button