ProductenRecensies

Shinga Lacros Scamper s200

Onze nieuwe electrische plooifietsen bij Ons Delfin: Shinga Lacros Scamper s200

Doordat onze oude fietsen ‘Enik’ fietsen zijn voor korte afstanden en wij meer en meer grotere afstanden doen waren we opzoek naar andere merken. Zo zijn we uitgekomen bij de electrische plooifietsen (vouwfietsen) van Lacros door Shinga BV uit Schijndel (Nederland).

Waarom kiezen wij voor een elektrische vouwfiets van Lacros?
Het gemak van deze fietsen zijn echt de moeite om eens na te denken. Met onze camper (zonder fietsrek) zochten we een compacte plooifiets die een lichtgewicht (25 kg) heeft en duurzaam is. Ondanks de kleine wielen (20inch) zijn deze erg krachtig en daardoor klimmen ze met gemak een berg op. Als je eenmaal gereden hebt op de plooifiets merk je meteen dat deze rijdt als een grote elektrische fiets.

Deze elektrische plooifiets is meer dan een mini fiets.
Een fiets met trapondersteuning voor lange ritten of om over heuvels te komen en steile hellingen omhoog. Het is ook de perfecte e-bike voor camper, caravan, boot of gewoon in de kofferbak van uw auto.

Al vier keer keer is een Lacros elektrische vouwfiets in een vouwfiets test als testwinnaar verkozen in de categorie beste elektrische vouwfiets. In 2017 door de ANWB vouwfietsen test, in 2018 door het NKC test elektrische vouwfietsen, 2019 bij de AD fietstest en in 2022 bij ADR fietstest.

Verkenning

Op een vrijdagmiddag even naar Schijndel (Nederland) gereden waar ze een grote showroom hebben en daar kregen wij van Jop van der Heijden een prachtige uitleg en mochten we meteen testrijden met alle modellen. Wij kwamen uit bij de Lacros Scamper s200, voor ons de beste die er was. Nog kort een offerte laten maken met een grotere batterij, steekslot, fietstassen, … noem maar op. Na een week hebben we de offerte goedgekeurd en denk nog een week later mochten we deze al komen ophalen in Schijndel.

Besluit
Sinds vrijdag 3 juni 2022 zijn we dus trotse eigenaars geworden, nu hebben we ze al een paar keer gebruikt en zeggen steeds tegen elkaar waarom we dit niet eerder gedaan hebben. Het ultieme rijgemak, rijbaanvastheid, sterke batterij, schokdempers vooraan maar tevens ook net onder de zadel maken het net dat ietsje beter dan de anderen.

Lacros Fiets Testcenter Nederland
Shinga BV Lacros
Nieuwe Eerdsebaan 16, 5482 VS Schijndel (Nederland)
+31 (0) 73 203 2487, sales@lacros.nl, www.lacros.nl

Lacros Fiets Testcenter Schijndel (Nederland)

Bericht bekijken

Shinga Lacros Scamper s200
Shinga BV Lacros
Bron
Shinga BV Lacros

Roman Pauwels

Roman is geboren op 31 augustus 1975 te Borgerhout (België), hij heeft een wedergeboorte gehad op 7 oktober 2021 met de komst van Ons Delfin. Roman werkt bij Dive Technics BV, een groothandel actief in de onderwatersport. Hobby’s zijn muziek maken, koken, moestuin, redactie werk voor het magazine De Spirituele Wereld.

Gerelateerde artikels

Back to top button