2023

Genieten in Hoeven

YouTube

Bekijk hier onze vlog: https://youtu.be/KZEto3JgubA?si=K-FQP7daMAacLIsH

Polarsteps

Reisverslag

Welke verblijfsplaatsen?

25 tot 28 augustus 2023Camperplaats Mieke’s Hof

Vrijdag

Aangekomen en verwelkomt door Ron. Later met Peggy en Cees en Dilarah en Bumper lang zitten praten, lekker eten, mochten van Peggy een hamburger proeven. ’s Avonds laat lekker samen zitten en hapjes eten.

Zaterdag

Fietsknooppuntroute zijn we gaan doen, was zalig fietsen in de streek.

Lekker gegeten en terug lekkere hapjes gegeten.

Zondag

Luier zondag, pas rond 15u naar de koeien van Ron gaan kijken. Hebben iets besteld bij cafetaria iets verder in het straat. Lekker gegeten weer. ’s avonds is Dilarah naar huis gegaan en zijn wij met gasten (en volgers van ons) Anita Vanderdonckt en Eddy Bruynooghe gaan zitten en lekker zitten babbelen met koffie.

Maandag

Vandaag zijn we Etten-Leur gaan onveilig maken.

Na deze grote fietstocht zijn we de spot gaan opnemen voor Mieke’s Hof. Omdat Roman een leverancier op bezoek kreeg zijn we deze avond naar huis gegaan in plaats van een dagje later.

Sfeerbeelden

Hans Van Dyck

Hans is geboren op 27 november 1984 in Lommel (België). Hij werkt bij Colruyt als bediende verkoper en heeft een bijberoep genaamd HVD Mediaworks waar hij ook uitgever is voor het magazine De Spirituele Wereld. Hans is ook een spiritueel mentor.  Mocht Hans niet aan het werk zijn dan gaat hij graag zwemmen, naar de Efteling, een musical of rondrijden met Roman en Ons Delfin.

Gerelateerde artikels

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook
Close
Back to top button