Chef Roman

Curry van linzen, broccoli en bloemkool

Ingrediënten

  • 200 gr gedroogde linzen
  • 1 bloemkool
  • 1 broccoli
  • 2 uien
  • 1 teen look
  • milde curry pasta (naar smaak)
  • 400 ml kokosmelk
  • olijfolie

Bereiding

  • Kook de linzen, de bloemkool en de broccoli gaar.
  • Bak de ui en look in de olijfolie en voeg de curry pasta toe en bak even mee.
  • Blus met de kokosmelk en voeg de rest van de groenten toe.
  • Proef en voeg eventueel nog curry pasta toe.
  • Serveer met rijst of tarwe korrel.

Roman Pauwels

Roman is geboren op 31 augustus 1975 te Borgerhout (België), hij heeft een wedergeboorte gehad op 7 oktober 2021 met de komst van Ons Delfin. Roman werkt bij Dive Technics BV, een groothandel actief in de onderwatersport. Hobby’s zijn muziek maken, koken, moestuin, redactie werk voor het magazine De Spirituele Wereld.

Gerelateerde artikels

Back to top button