Chef Roman

Bloemkool en broccoli vergezeld van Pasta Soya-Kip Curry

Ingrediënten

  • Kipfilet
  • Bloemkool (wij gebruikten de simpele oplossing al klaar gekuist in het versschap in de supermarkt)
  • Broccoli (wij gebruikten de simpele oplossing al klaar gekuist in het versschap in de supermarkt)
  • Soyasaus
  • Kerriekruiden
  • Room (wij gebruikte de Alpro Whippingis als natuurlijk alternatief)

Bereiding

  • Snij de kipfilet in stukjes en doe deze in een kom met de soyasaus en laat deze marineren in de koelkast met een deksel of zilverpapiertje erover.
  • Stoom nu de bloemkool en broccoli
  • Bak nu de kip gaar
  • Kook de pasta al dentè
  • Neem de pan met de kip en voeg hier de room en kerriekruiden toe en laat deze op een zacht vuur verder pruttelen.
  • Roer regelmatig en goed de kerriekruiden door elkaar.
  • Laat de pasta uitlekken en doe deze bij in de pan.
  • Roer nog eens goed door en schep op een bord.
  • Smakelijk

Hans Van Dyck

Hans is geboren op 27 november 1984 in Lommel (België). Hij werkt bij Colruyt als bediende verkoper en heeft een bijberoep genaamd HVD Mediaworks waar hij ook uitgever is voor het magazine De Spirituele Wereld. Hans is ook een spiritueel mentor.  Mocht Hans niet aan het werk zijn dan gaat hij graag zwemmen, naar de Efteling, een musical of rondrijden met Roman en Ons Delfin.

Gerelateerde artikels

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook
Close
Back to top button