Chef Roman
Orechiette met spekreepjes
Ingrediënten
- 1 zoutloos bouilonblokje
- Gerookte Spekreepjes
- Provencaals groentenpannetje
- Pasta Orechiette n°91
- 1 lookteentje
Bereiding
- Los het zoutloze bouilonblokje op in water.
- Neem een pan en bak hier het lookteentje in
- Doe er nu de spekreepjes bij en gaar deze.
- Doe nu de groenten bij in de pan.
- Roer alles door en laat alles uitzweten.
- Voeg nu de orechiette bij in de pan en voeg mondjes maat het bouillonkookvocht in de pan erbij.
- Plaats een deksel op de pan en laat deze 15 à 20 koken tot de orechiette al denté is.
- Hou steeds in het oog dat er genoeg bouillonkookvocht in de pan is.
- De orechiette die aan elkaar hangt kan je in de pan uit elkaar halen.
- Als de orechiete bijgaat (al denté) is, kan je de borden opscheppen.
- Smakelijk.