Chef Roman

Orechiette met spekreepjes

Ingrediënten

  • 1 zoutloos bouilonblokje
  • Gerookte Spekreepjes
  • Provencaals groentenpannetje
  • Pasta Orechiette n°91
  • 1 lookteentje

Bereiding

  • Los het zoutloze bouilonblokje op in water.
  • Neem een pan en bak hier het lookteentje in
  • Doe er nu de spekreepjes bij en gaar deze.
  • Doe nu de groenten bij in de pan.
  • Roer alles door en laat alles uitzweten.
  • Voeg nu de orechiette bij in de pan en voeg mondjes maat het bouillonkookvocht in de pan erbij.
  • Plaats een deksel op de pan en laat deze 15 à 20 koken tot de orechiette al denté is.
  • Hou steeds in het oog dat er genoeg bouillonkookvocht in de pan is.
  • De orechiette die aan elkaar hangt kan je in de pan uit elkaar halen.
  • Als de orechiete bijgaat (al denté) is, kan je de borden opscheppen.
  • Smakelijk.

Roman Pauwels

Roman is geboren op 31 augustus 1975 te Borgerhout (België), hij heeft een wedergeboorte gehad op 7 oktober 2021 met de komst van Ons Delfin. Roman werkt bij Dive Technics BV, een groothandel actief in de onderwatersport. Hobby’s zijn muziek maken, koken, moestuin, redactie werk voor het magazine De Spirituele Wereld.

Gerelateerde artikels

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button