Chef Roman

Orechiette met spekreepjes

Ingrediënten

  • 1 zoutloos bouilonblokje
  • Gerookte Spekreepjes
  • Provencaals groentenpannetje
  • Pasta Orechiette n°91
  • 1 lookteentje

Bereiding

  • Los het zoutloze bouilonblokje op in water.
  • Neem een pan en bak hier het lookteentje in
  • Doe er nu de spekreepjes bij en gaar deze.
  • Doe nu de groenten bij in de pan.
  • Roer alles door en laat alles uitzweten.
  • Voeg nu de orechiette bij in de pan en voeg mondjes maat het bouillonkookvocht in de pan erbij.
  • Plaats een deksel op de pan en laat deze 15 à 20 koken tot de orechiette al denté is.
  • Hou steeds in het oog dat er genoeg bouillonkookvocht in de pan is.
  • De orechiette die aan elkaar hangt kan je in de pan uit elkaar halen.
  • Als de orechiete bijgaat (al denté) is, kan je de borden opscheppen.
  • Smakelijk.

Hans Van Dyck

Hans is geboren op 27 november 1984 in Lommel (België). Hij werkt bij Colruyt als bediende verkoper en heeft een bijberoep genaamd HVD Mediaworks waar hij ook uitgever is voor het magazine De Spirituele Wereld. Hans is ook een spiritueel mentor.  Mocht Hans niet aan het werk zijn dan gaat hij graag zwemmen, naar de Efteling, een musical of rondrijden met Roman en Ons Delfin.

Gerelateerde artikels

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook
Close
Back to top button