Chef Roman

Varkenshaasje en groentjes in een spinaziesausje met pipe penne

Ingrediënten

  • Varkenshaasje (wij hadden gerookte)
  • Pipe penne pasta (elleboogjes)
  • Diepvries Italiaans groentenpannetje (Iglo of andere merken)
  • Diepvries spinazie met room (iglo of andere merken)

Bereiding

  • Neem een grote pan waar je alles kan in bereiden.
  • Snij de varkenshaas in stukjes (reepjes, …) en bak deze met maragrine in de pan.
  • Doe nu het Italiaans groentepannetje bij de varkenshaas in de pan en giet er 50 ml water erbij, plaats nu het deksel op de pan (stomen en garen).
  • Zet nu ook de pasta aan de kook tot al dentè.
  • Na 15 minten voeg je aan de pan 100 gram spinazie met room toe.
  • Roer regelmatig in de pan.
  • Giet de pasta af of gebruik een schuimspaan, voeg de pasta toe aan de pan.
  • Roer nu goed door en schep op een bord.
  • Smakelijk.

Hans Van Dyck

Hans is geboren op 27 november 1984 in Lommel (België). Hij werkt bij Colruyt als bediende verkoper en heeft een bijberoep genaamd HVD Mediaworks waar hij ook uitgever is voor het magazine De Spirituele Wereld. Hans is ook een spiritueel mentor.  Mocht Hans niet aan het werk zijn dan gaat hij graag zwemmen, naar de Efteling, een musical of rondrijden met Roman en Ons Delfin.

Gerelateerde artikels

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook
Close
Back to top button