Chef Roman
Varkenshaasje en groentjes in een spinaziesausje met pipe penne
Ingrediënten
- Varkenshaasje (wij hadden gerookte)
- Pipe penne pasta (elleboogjes)
- Diepvries Italiaans groentenpannetje (Iglo of andere merken)
- Diepvries spinazie met room (iglo of andere merken)
Bereiding
- Neem een grote pan waar je alles kan in bereiden.
- Snij de varkenshaas in stukjes (reepjes, …) en bak deze met maragrine in de pan.
- Doe nu het Italiaans groentepannetje bij de varkenshaas in de pan en giet er 50 ml water erbij, plaats nu het deksel op de pan (stomen en garen).
- Zet nu ook de pasta aan de kook tot al dentè.
- Na 15 minten voeg je aan de pan 100 gram spinazie met room toe.
- Roer regelmatig in de pan.
- Giet de pasta af of gebruik een schuimspaan, voeg de pasta toe aan de pan.
- Roer nu goed door en schep op een bord.
- Smakelijk.