Chef Roman

Vleessalade

Lekker voor tussen de boterham, witte broodjes of zelfs gewoon bij een koud slaatje als hoofdgerecht. Je gaat het merken deze is lekkerder dan van de slager of supermarkt.

Ingrediënten

  • 150 gram boterhamworst (of gekookte worst, …)
  • 250 gram gekookte achterham (of grillham, …)
  • 5 grote zoetzure augurken
  • 2 eetlepels augurkennat
  • 3 à 4 volle eetlepels mayonaise
  • 1 gekookt ei

Bereiding

  • Snij de vleeswaren in smalle reepjes.
  • Snij de augurkjes in kleine stukjes
  • Pel het ei en doe prak dit in stukjes
  • Roer de mayonaise en augurkennat door elkaar.
  • Vermeng dit met de vleeswaren, augurkjes en het ei.
  • Zet deze nu 10 minuten minstens in de koelkast voor alles te laten intrekken.
  • En dan smullen maar.

Tip

  • Je kan deze aanvullen met enkele eetlepels (Griekse) Yoghurt, een sjalotje, wat peterselie en beetje pittige mosterd.
  • Ook lekker met kappertjes en zure uitjes.

Roman Pauwels

Roman is geboren op 31 augustus 1975 te Borgerhout (België), hij heeft een wedergeboorte gehad op 7 oktober 2021 met de komst van Ons Delfin. Roman werkt bij Dive Technics BV, een groothandel actief in de onderwatersport. Hobby’s zijn muziek maken, koken, moestuin, redactie werk voor het magazine De Spirituele Wereld.

Gerelateerde artikels

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button