Chef Roman
Kip Tandori Salade
Ingrediënten
- Kippenstukjes
- IJsbergsla
- Tomaat
- Augurkjes
- Radijsjes
- Verstegen Tandori kruidenmix
- Vinaigrette
- Olijfolie
- Tuinkruidenmengeling (gedroogd)
Bereiding
- Doe de Tandori kruidenmix bij de kippenstukjes in een kom, meng deze goed door en plaats deze dan in de koelkast met deksel of zilverfolie erover (zo kan het marineren).
- Snij alle groeten en augurken fijn.
- Neem nu een kommetje waar je water met de tuinkruidenmengeling in doet, roer deze goed door met een beetje olijfolie.
- Doe alle gesneden groenten en de augurken in de kom bij de vinaigrette en roer goed door.
- Nu neem je de kip uit de koeling en bak deze gaar.
- Leg de salade op het bord en daarover de stukjes gebakken kip.
Tip
- Wij aten er een afbakbroodje bij.
- Je kan ook een pasta erbij koken. Na het koken deze met olijfolie omringen.
- Je kan er ook gebakken pijnboompitjes bij doen en eventueel parmezaan schilfers