Chef Roman

Kip Tandori Salade

Ingrediënten

  • Kippenstukjes
  • IJsbergsla
  • Tomaat
  • Augurkjes
  • Radijsjes
  • Verstegen Tandori kruidenmix
  • Vinaigrette
    • Olijfolie
    • Tuinkruidenmengeling (gedroogd)

Bereiding

  • Doe de Tandori kruidenmix bij de kippenstukjes in een kom, meng deze goed door en plaats deze dan in de koelkast met deksel of zilverfolie erover (zo kan het marineren).
  • Snij alle groeten en augurken fijn.
  • Neem nu een kommetje waar je water met de tuinkruidenmengeling in doet, roer deze goed door met een beetje olijfolie.
  • Doe alle gesneden groenten en de augurken in de kom bij de vinaigrette en roer goed door.
  • Nu neem je de kip uit de koeling en bak deze gaar.
  • Leg de salade op het bord en daarover de stukjes gebakken kip.

Tip

  • Wij aten er een afbakbroodje bij.
  • Je kan ook een pasta erbij koken. Na het koken deze met olijfolie omringen.
  • Je kan er ook gebakken pijnboompitjes bij doen en eventueel parmezaan schilfers

Roman Pauwels

Roman is geboren op 31 augustus 1975 te Borgerhout (België), hij heeft een wedergeboorte gehad op 7 oktober 2021 met de komst van Ons Delfin. Roman werkt bij Dive Technics BV, een groothandel actief in de onderwatersport. Hobby’s zijn muziek maken, koken, moestuin, redactie werk voor het magazine De Spirituele Wereld.

Gerelateerde artikels

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button