Chef Roman

Lauwwarme Aspergeschotel

Ingrediënten

  • Edanamebonen
  • Prinsessenboontjes
  • Pijnboompitten
  • Witte asperges
  • Aardappelen
  • Look
  • Olijfolie
  • Balsamicoazijn

Bereiding

  • Schil en kook de aardapppelen
  • Maak de prinsessenboontjes proper en kook deze samen met de edanamebonen
  • Schil de asperges en kook deze in een kookpot voor 5 minuten en laat deze 10 minuten afkoelen in de kookpot met deksel op.
  • Doe alles in een groot bord en doe hier alles in.
  • Neem nu een pan en bak de pijnboompitten lichtjes.
  • Neem een kommetje en doe hier olijfolie, geperst lookteentje en balsamicoazijn in. Roer goed en schenk deze mengeling over het bord.
Lauwwarme Aspergeschotel

Roman Pauwels

Roman is geboren op 31 augustus 1975 te Borgerhout (België), hij heeft een wedergeboorte gehad op 7 oktober 2021 met de komst van Ons Delfin. Roman werkt bij Dive Technics BV, een groothandel actief in de onderwatersport. Hobby’s zijn muziek maken, koken, moestuin, redactie werk voor het magazine De Spirituele Wereld.

Gerelateerde artikels

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button