Chef Roman
Pasta Delfin
Voor 2 personen
Ingrediënten
- Pasta naar keuze (wij gebruikten zelf gemaakte trofie)
- Potje pestosaus uit de winkel
- 50 gram pijnboompitten
- 150 gram groene boontjes
- 150 gram aardappelen
- zout
- peper
- olijfolie
- Parmezaanse kaas
Bereiding
- Neem de aardappelen, schil deze en kook ze in een pot met water en zout.
- Breng een andere pot met water en zout aan de kook en kook hierin de gehalveerde prinsessenboontjes beetgaar.
- Breng een pot met ruim water en zout aan de kook en kook hierin de pasta beetgaar.
- Rooster de pijnboompitten en laat ze afkoelen.
- Neem nu de aardappelen en snij deze in stukken.
- Neem nu een pot waar je de pasta met een beetje van het kookvocht in doet. Hier voeg je wat lepels van de pesto toe samen met de gekookte boontjes en aardappelen.
- Nu roer je alles door elkaar en verdeel je deze over twee borden.
- Neem nu de parmezaanse kaas en trek schilfers over de pasta.
- De pijnboompitten mag je nu ook over het gerecht doen.
Wij aten hier varkenshaasje bij maar kan met kipfilet, kalkoen, …zelfs met vegetarische of veganistische vervangers zijn