Chef Roman
Champignon crèmesaus met speltpasta en pittige kalkoenblokjes
Ingrediënten
- Champignons naar keuze (wij gebruikte de grotchampignons)
- Kalkoenfilet
- Speltpasta
- Room (wij gebruiken soyaroom, maar enig andere room kan je hier gebruiken)
- Italiaanse kaas
Bereiding
- Neem de kalkoenfilet en snij in blokjes of laat in zijn geheel. Doe er pittige kalkoenkruiden rond en plaats even weg in de koeling.
- Neem de champignons, maak ze proper en snij in schijfjes.
- Neem nu een pan en doe de kalkoenfilet met de champignons erin en bak ze tegelijk gaar (zo nemen de champignons mee de smaak van de kalkoen op).
- Ondertussen zet je de speltpasta aan de kook
- Eenmaal de kalkoen gebakken leg je deze opzij en bij de champignons in de pan doe je de room en laat je deze opwarmen met peper en zout. Is de room te vast dan kan je een beetje van het kookvocht van de pasta erbij doen.
- Nu doe je de pasta in de room bij en roer je goed.
- Dien op met de kalkoen erbij, eventueel afwerken met een geschilferde italiaanse kaas.
Hmm dat ziet er lekker uit gaan we ook eens proberen ! Grtjs uit het warme annecy.