2022Onze Reistrips

Pasen 2022, Baarlo (Nederland)

Onze vlog op YouTube, foto’s, Polarsteps zijn allemaal op deze pagina te vinden.

Zaterdag 16 april 2022

Wij hadden het paasarrangement geboekt bij Camperplaats Heiderust. Dit omvatte op zaterdag 16/04/2022 bezoek aan het museum, ’s avonds borrelbox door Brasserie-Hoeve Hofmaeckers evenals het paasontbijt op zondag 17/04/2022. Op zaterdag 15:20 uur kwamen wij aangereden, op de locatie zoeken naar onze plaats en ons meteen er tussen geplaatst. Het museumbezoek konden we niet doen, maar kregen alsnog van de eigenares van de camping 2 lekkere stukjes Limburgse Abrikozentaart die zij hadden gekregen bij het bezoek. Wij hebben deze dag buiten de borrelbox niet veel gedaan, oh ja geprobeerd om de satelliet er door te krijgen. Het ging helaas niet door enkele bomen die in de weg stonden, maar de wifi was gelukkig heel goed dus hebben wij onze programma’s toch nog kunnen streamen.

Zondag 17 april 2022 – Pasen

Rond 08.00 uur is de paashaas een zakje met eitjes komen brengen en rond 9.30 uur ons bestelde paasontbijt. Alles was lekker en goed dus vol gegeten en konden vertrekken met de fiets voor een 16,9 km lange tocht door heen Baarlo. We hadden ook pech, Roman had zijn voet omgeslagen aan de sluis en Hans heeft zijn pedaal afgebroken onderweg.

Maandag 18 april 2022 – Paasmaandag

Rustig wakker worden, eten en naar Brookergarden. Deze mensen stellen hun tuin open voor bezoekers om ideeën op te doen. Van hieruit ging onze toch van 11,9 km met de fiets naar de overzetboot, om zo van Baarlo naar Styl te gaan. Hier hebben wij enkele kloosters bezocht en de grote kloostertuin die al dateert van de 19de eeuw. Terug aangekomen heeft Roman begonnen met de kook en ik met de vlog want het was veel om te doen deze keer. Ook hebben we hier die lekkere koffie van Coffee Crusader geproefd.

Dinsdag 19 april 2022

Rustig wakker geworden, gegeten en rond 10.00 uur zijn we vertrokken in Baarlo terug naar huis. Thuis gekomen, Ons Delfin gepoetst en ze volledig leeg gemaakt want nu zaterdag 23 april 2022 gaat ze binnen bij onze dealer (lees –> Handrem Stuk!? + Ons Delfin wordt geopereerd!?).

Polarsteps

YouTube

Deze keer maar liefst 4 vlogs.

018 deel 1 Handrem stuk, Buitengesloten, Aankomst Baarlo

019 deel 2 Paasontbijt, Baarlo ontdekken, Camperplaats Heiderust

020 deel 3 Chef Roman maakt een paasgerecht

k

Foto’s

Hans Van Dyck

Hans is geboren op 27 november 1984 in Lommel (België). Hij werkt bij Colruyt als bediende verkoper en heeft een bijberoep genaamd HVD Mediaworks waar hij ook uitgever is voor het magazine De Spirituele Wereld. Hans is ook een spiritueel mentor.  Mocht Hans niet aan het werk zijn dan gaat hij graag zwemmen, naar de Efteling, een musical of rondrijden met Roman en Ons Delfin.

Gerelateerde artikels

Back to top button