Chef Roman

Lauwe pasta pesto met edamame bonen, geroosterde courgetten en kaloenblokjes.

Ingrediënten

  • Pasta spaghetti
  • Courget
  • Edamame bonen (wij al reeds gedopte genomen uit de diepvries)
  • Potje verse pesto
  • Kalkoenfiletblokjes
  • Pijnboompitten
  • Grano Pandano

Bereiding

  • Neem eerst de kalkoenfiletblokjes, doe hierover pittige kalkoenkruiden, plaats deze in een kom afgedekt in de koeling.
  • Neem nu de courgette en snij in schijfjes van 0,4 mm dik. Deze bestrijk je met olijfolie. Daarna bak je ze op de barbecue of grillpan.
  • Ondertussen neem je de edamame bonen en kook je ze in licht gezouten water.
  • Nu rooster je even de pijnboompitten in de pan (blijft erbij want ze kleuren snel zwart).
  • Zet nu eerst de pasta op zodat deze achteraf lauw is.
  • Bak de kalkoen op de barbecue of in de grillpan.
  • Nu de pasta klaar, afgegoten en al wat afgekoeld is (lauw) ga je de verse pesto op kamertemperatuur toevoegen. Roer goed door elkaar zodat de pesto rond de spaghetti gaat kleven. Als je merkt dat de pasta te hard kleeft voeg dan extra viergine olijfolie toe.
  • Schilfer de Grano Pandano.
  • Dien mooi op en laat het smaken.

Roman Pauwels

Roman is geboren op 31 augustus 1975 te Borgerhout (België), hij heeft een wedergeboorte gehad op 7 oktober 2021 met de komst van Ons Delfin. Roman werkt bij Dive Technics BV, een groothandel actief in de onderwatersport. Hobby’s zijn muziek maken, koken, moestuin, redactie werk voor het magazine De Spirituele Wereld.

Gerelateerde artikels

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button